ΛΕΒΗΤΕΣ ΞΥΛΟΥ

ΛΕΒΗΤΕΣ ΞΥΛΟΥ

Λέβητες στερεών καυσίμων για χρήση με ξύλα, κάρβουνο ή μπριγκέτα. Όλοι οι λέβητες ξύλου είναι κατασκευασμένοι με άριστα υλικά που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή ποιότητα και απόδοση ακόμη και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες. Τα υλικά κατασκευής είναι απο χάλυβα ή μαντέμι υψηλής αντοχής για σωστότερη καύση των υλικών. Όλοι οι λέβητες ξύλου που διαθέτουμε είναι πρϊόντα ιταλικών και γερμανικών εταιριών με τεράστια εμπειρία στο χώρο της θέρμανσης. Επιλέξτε τώρα αυτόν που σας ταιριάζει για το χώρο σας.
  • Φίλτρο
Μαντεμένιος λέβητας Solidplus Μοντέλο 2012
Χυτοσίδηρος λέβητας Γερμανικής τεχνολογίας για ξύλο και pellet
Μαντεμένιος λέβητας Solidplus F Ξύλου - Άνθρακα
Μαντεμένιος λέβητας ξύλου και άνθρακα της Γερμανικής εταιρίας FIX
Buderus Logano G211
Ο Logano G211 D αποτελεί την άριστη επιλογή, εκπληρώνοντας ότι αναµένετε από έναν λέβητα στερεών καυσίμων, καθώς ο ιδιαίτερα ευρύχωρος θάλαµος καύσης εξασφαλίζει αυτό που επιζητάτε: άνεση και ζεστασιά για πολλούς χειµώνες.
Buderus Logano S121
Ο λέβητας ξύλου Logano S121 έχει όλα όσα περιμένετε από έναν αξιόπιστο λέβητα ξύλου.Ο λέβητας είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό χάλυβα, παρέχει αξιόπιστη λειτουργία και χαρακτηρίζεται από μεγάλη διάρκεια ζώνης.
Thermolev στερεών καυσίμων σειράς BM
Στερεών καυσίμων για χρήση με ξύλο, μπριγκέτα ή κάρβουνo. Διαθέτει θυρίδα τροφοδοσίας καυσίμου, θυρίδα καθαρισμού και θυρίδα εξαγωγής στάχτης για εύκολο καθαρισμό και συντήρηση.
Πυρολυτικός λέβητας ξύλου MBZ Fiamma Azzura
Πυτολυτικός λέβητας ξύλου κατασκευασμένος στην Ιταλία. Με κάθετη φλόγα και ηλεκτρονικό πίνακα οργάνων.
Λέβητας ξύλου Prity MA / GA / LB
Λέβητας για χρήση με ξύλο της εταιράς Prity σειράς MA / GA / LB.